(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia toimitilahuoltajia Karkkilaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Haemme energiseen joukkoomme TEHOKASTA TOIMITILAHUOLTAJAA Karkkilaan.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa koulujen siivousta. Tulet osaksi 9 hengen tiimiämme. Työ on osa-aikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 7-22 välille. Työvuoroja voi olla myös lauantaisin/sunnuntaisin.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1-3 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen tai englannin kielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen osa-aikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Kristiina Bifraden sähköpostilla kristiina.bifraden@palmia.fi

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.7.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.