(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia toimistosiivoojia pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö työpaikkaa toimistosiivouksen parista? Luepa tämä ilmoitus tarkkaan, sillä haemme Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle   TOIMISTOSIIVOOJIA   Mitä työ pitää sisällään?
Työsuhteesi on vakituinen ja osa-aikainen viikkotuntien ollessa 10-30  tuntia viikossa. Tunnit ovat sovittavissa elämäntilanteeseesi sopien ja työvuorot ovat arkiaamuisin- tai iltaisin. Kohteet sijaitsevat erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla.   Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme toimistojen ylläpito- ja perussiivouksesta. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaamme työntekijöiden miellyttävän työpäivän.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksen parista ja reipas ote työhön. Olet iloinen asiakaspalvelija ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Puhut sujuvaa suomea tai englantia.   Kiinnostuitko tästä tehtävästä?
Jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta voit laittaa meille hakemuksen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 29.3. Kerrothan meille hakemuksessasi työskentelyalueesi ja millainen tuntimäärä sopisi elämäntilanteeseesi.
 
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 8-10 palvelupäällikkö Raija Peltomaa p. 010 234 2448.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi). Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).