(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia terminaalityöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

 

Haemme osa-aikaisia terminaalityöntekijöitä Lietoon

Työtehtävänäsi on toimia muun muassa huonekalusesongissa ja rengaslajittelussa. Trukinajotaitoisille tehtäviä löytyy myös runkokuormien lastaajana ja purkajana. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti, joten tehtävä sopii esimerkiksi opiskelijalle ja toisen työn oheen. Työpiste sijaitsee Liedon Ahtonkaaressa. Paikalle pääsee heikosti julkisilla, joten auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi. Palkkaus määräytyy PAU viestinvälitys- ja logistiikka-alan työehtosopimuksen mukaan. 

Töitä tehdään kolmessa vuorossa siten, että aamuvuorot alkavat klo 5:00-8:00. Iltavuorot alkaen klo 12:00-15:00 sekä yövuorot klo 20:00-00:00 eteenpäin. Kerrothan hakemuksessasi mitä vuoroja olisit valmis tekemään. Trukeista ovat käytössä sisällä sähkökäyttöiset Linden E16P Evo vastapainotrukit sekä pihalla Linden 5Tn vastapainotrukki.

 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Kyky omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Ammattimainen ote työhön
  • Tarkkuus työtehtävissä
  • #Asenneratkaisee

Tarjoamme hakijalle:

  • Koulutuksen työtehtävään
  • Mukavan työympäristön

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti yleisesti työkokemuksestasi sekä varsinkin osaamisestasi trukkien osalta.

Haku päättyy 25.10.2020. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Hae tehtävää "Hae tätä paikkaa" -linkin kautta.

 

Anne Mäkelä

Rekrytointikoordinaattori

anne.makela@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Lieto