(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia Star Impression Assistanteja Veholle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Veholle palveluhenkisiä Star Impression Assistanteja vahvistamaan asiakaspalvelutiimiä Herttoniemen, Olarin, Tampereen sekä Vantaan Airport-toimipisteisiin. Tämä on loistava mahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle hankkia arvokasta työkokemusta - tässä tehtävässä ei edellytetä tiettyä taustaa, vaan asenne ratkaisee! Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa hyvin vauhdikkaasti.
KUVAUS
Tehtävä on osa-aikainen ja etsimme kolmea henkilöä seuraaviin toimipisteisiin: Veho Herttoniemi, Veho Olari ja Veho Tampere. Työ tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa klo 08.00-12.00 ja klo 14.00-18.00. Veho Airportiin, Vantaalle etsimme yhtä henkilöä työskentelemään lauantaisin.
Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu syyskuun 2020 loppuun saakka. Jatkosta tämän jälkeen voi olla mahdollista neuvotella.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää: https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/osa-aikatyo
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoamisesta asiakkaille, jotka saapuvat Vehon toimipisteeseen. Huolehdit asiakkaiden vastaanottamisesta sekä ohjaamisesta myyjien luokse liikkeessä. Asiakaspalvelun lisäksi tehtävään sisältyy myös hallinnollisia toimistotyötehtäviä tilanteen mukaan, liikkeen juoksevien asioiden hoitamista, kuten hintojen päivitystä, esillepanoa sekä kassatoimintoja.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka pystyy työskentelemään osa-aikaisesti syyskuun 2020 loppuun saakka.

Etsimällämme henkilöllä on:


* asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen työote
* hyvät vuorovaikutustaidot
* sujuva suomen kieli
* englannin kieli ja ajokortti katsotaan eduksi


Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!


* Aloitus: Mahdollisimman pian, lokakuun aikana
* Kesto: 30.9.2020 saakka
* Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Veho on suomalainen johtava autokaupan konserni, joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Veho perustettiin 1939 Mercedes-Benzin maahantuojaksi Suomeen. Tänä päivänä konsernilla on useita päämiehiä ja sen liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta niihin liittyvine palveluineen. Vehon toiminnan tarkoituksena on luoda lisäarvoa asiakkaille, jälleenmyyjille ja ajoneuvojen valmistajille. Kaikilla liiketoiminta-alueillamme työtämme ohjaa asiakaskokemus, joka on avain onnistumiseen.