Osa-aikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Hei sinä siivoustehtävistä kiinnostunut! Oletko omatoiminen ja etsit arki-iltoihin painottuvaa työtä? Saatamme etsi juuri sinua!


Haemme nyt tiimiimme KUOPIOON SIIVOOJIA vastaamaan asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksista arki-iltaisin. Työtä tehdään ma, ke ja pe iltaisin klo 16:00-21:00 välillä. Päivässä tunteja kertyy 3h. Työsuhde on osa-aikainen ja sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansiota haluavalle.


Haemme tehtävään omatoimista tekijää, joka tarttuu työtehtäviin reippain ottein! Olet iloinen asiakaspalvelija ja sinulle on tärkeää olla mukana luomassa tiloja, joissa kaikilla on hyvä olla. Arvostamme itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta sekä innokkuutta uuden oppimista kohtaan. Alan kokemuksen ja tehtävään soveltuvan koulutuksen luemme eduksi.


Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Me ISS:llä tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa! Pääset työskentelemään arvostavassa ja kannustavassa työympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja mahdollistamme oman kiinnostuksesi mukaan erilaisia urapolkuvaihtoehtoja. Voit lukea lisää digilehdestämme:  https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan ISS:n iloiseen tiimiimme! Hakuaika päättyy 21.9.2021.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >> [LINKKI: https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut] Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot