(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Haemme nyt reippaita OSA-AIKAISIA SIIVOOJAA erilaisiin tuurauksiin Ouluun.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta asiakaskohteissamme Oulun alueella.  Työvuoroja on tarjolla aamuisin, iltaisin ja öisin, kaikkina viikonpäivinä. Viikkotuntimäärät vaihtelevat 15 – 37,5h välillä. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle! Työsuhde on osa- aikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta, vaikka toki luemme sen eduksi, eikä haittaa ole myöskään alan koulutuksesta. Tärkein valttisi on asenteesi ja halusi loistaa kanssamme! Kohteissamme asiakaspalvelu hoidetaan suomen kielellä, ja tästä syystä sinun tulisi hallita kieli hyvin. Lisäksi tarvitset fyysistä peruskuntoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan, jonka lisäksi toivomme sinulta joustavuutta, vastuullisuutta sekä oman työn organisointikykyä. Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.10.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään!


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -