(Poistunut julkaisusta)

Osa - aikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Etsitkö töitä opiskelujen ohelle tai haluatko lisäansioita?


Etsimme ripeä otteisia Siivoojia osa - aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat koulukohteen ylläpitosiivouksesta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lehtoniemessä Kuopiossa. Työ on osa - aikainen ja työtä tehdään arkisin klo 6 – 10. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla järjestelmällinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi mutta tärkeämpää on halu oppia ja kehittää itseään.

Toivomme, että sinulla on positiivinen asenne työntekoon, et hätkähdä pienestä ja pidät haasteista. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.12.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -