(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä AUTOLLISIA OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA aamu ja iltakohteisiimme Rauman alueelle.

Meillä vastaat erilaisten asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja lauantaisin vaihtelevasti kello 5-21 välille. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 31.12.2019 saakka, mutta työt saattavat jatkua myös tämän jälkeen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin viikossa 15-20. Työ soveltuu hyvin opiskelijalle tai lisätyötä haluavalle.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Mahdollisuus oman auton käyttöön on edellytyksenä, sillä päivän aikana siirrytään kohteesta toiseen. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 24.11.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka