(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Etsitkö lisätienestiä? Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? 


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA tiimiimme Kotkan seudulle.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta ja tiskaustehtävistä myymäläympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja viikonloppuisin klo 14-22 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 3,5 tuntia päivässä ja työvuoroja voit tehdä 1-5 viikossa.


Emme edellytä aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä vaan oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.10.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -