(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Pidätkö fyysisestä työstä ja monipuolisista tehtävistä? Haluatko vaihtelevuutta työpäiviisi?


Etsimme reippaita osa-aikaisia siivoojia Suonenjoelle.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivoukset eri kohteissa Suonenjoen alueella. Kohteina voivat olla esimerkiksi toimistot, myymälät, lääkäriasemat, sekä porraskohteet. Työkohteesi vaihtelee eikä yksikään päivä ole samanlainen. Työ on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä klo 7 – 22 välillä, n. 4-6h päivä asiakkaan tarpeen mukaan joten olethan joustava työaikojen suhteen. Viikossa työtunteja kertyy 20 -36h. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa ja halua kasvaa alan moniosaajaksi. Olet nopea oppimaan ja otat haltuun kohteen kuin kohteen vaivatta. Erilaiset työvälineet eivät sinua pelota ja olet valmis opettelemaan niiden käytön. Koulutamme sinut kaikkiin kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen. Kokemuksen siivoustyöstä ja puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja utelias. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. B- ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteiden välillä kulkemista.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.8.2019. Työ alkaa heti elokuun lopussa.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -