(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uusia reippaita   

SIIVOOJIA  

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen 1.7. alkaen Hyvinkäälle. Huolehdit Hyvinkäällä eri asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työt tehdään varhaisaamulla tai illalla. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman hyvin hakemuksessasi.

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Eri kohteiden välillä liikutaan työpäivän aikana, joten B-kortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lisätunteihin myöhemmin.

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 10.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.