(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Etsimme nyt OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Vantaalle!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta toimisto -ja tuotantoympäristöissä. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 6:00-18:00 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (25-30h/viikko). Työtä tehdään useissa kohteissamme Vantaalla, joten edellytämme ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.


Odotamme sinulta kokemusta siivoustyöstä vähintään vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi. Omaat kokemusta yhdistelmäkoneen ajosta, ja koska työ sisältää myös porrassiivousta, hyvä fyysinen peruskunto on välttämätöntä. Tulet tarvitsemaan erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, sekä hyvää suomen kielen suullista osaamista päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tarkka silmä työn laadun suhteen sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Työturvallisuus on meille tärkeää, me ISS:llä haluamme, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä työpäivän päätteeksi kotiin. Mahdollistamme työntekijöillemme hyvät lähtökohdat työn tekemiseen perehdyttämällä aina työhön ja tarjoamalla ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.


Hae mukaan mainioon työporukkaamme jättämällä hakemuksesi viimeistään 25.02.2021! Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -