(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Turun alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Huomio Turkulaiset opiskelijat ja lisäansiota etsivät!

Etsimme Turun alueelle siivoojia keikka -ja osa-aikatyöhön.

Etsimme Turun alueelle eri asiakaskohteisiimme uusia osaajia. Meillä on mahdollista tehdä töitä keikkaluontoisesti tai osa-aikaisesti juuri omien aikataulutoiveidesi mukaan aamuissa tai illoissa. Töitä on Raisiossa, Naantalissa tai Turussa. Halutessasi saat työskennellä liikkuvasti vaikka kaikkialla.

Saat vastuullesi 1-2 asiakaskohteemme siivouksen työvuorolistan mukaisesti. Töitä on tarjolla noin 4 tunnin pätkissä niin aamuisin kuin iltaisin, viikonloppuna ja arkisin. Työpäiviä voi halutessaan tehdä useamman viikkoon. Kerro meille mikä sinulle sopisi parhaiten, räätlöidään juuri sinulle sopiva työsuhde. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ISS Palveluiden 8000 ammattilaisen joukossa.

Meillä viihtyvät henkilöt jotka sitoutuvat ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluavat työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä vain asenne ratkaisee. Me koulutamme sinut huolellisesti tehtävään.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 29.2.2020. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai viestein kevään aikana. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -