(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Turun alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haluaisitko työpaikan, jossa voit joustavasti päättää työajoista?

Etsimme Naantaliin ja Turun alueelle siivoojia osa-aikatyöhön.

Saat vastuullesi 1-2 asiakaskohteemme siivouksen työvuorolistan mukaisesti. Töitä on tarjolla noin 4 tunnin pätkissä niin aamuisin kuin iltaisin, viikonloppuna ja arkisin. Työpäiviä voi halutessaan tehdä useamman viikkoon. Kerro meille mikä sinulle sopisi parhaiten. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ISS Palveluiden 8000 ammattilaisen joukossa.

Etsimme tiimiimme henkilöitä, jotka sitoutuvat ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluavat työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä vain asenne ratkaisee. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja omaa autoa kohteisiin kulkemista varten.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 19.1.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -