(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Turun alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Onko tekemisen puutetta tai taskurahoissa vajausta? Haluaisitko työpaikan, jossa voit joustavasti päättää työajoista? Annamme sinulle vapautta ja valtuudet ratkaista itsenäisesti arjen pieniä pulmia.

Tuu meil,
etsimme Naantaliin ja Turun liepeille siivoojia osa-aikatyöhön.

Saat vastuullesi siivouksen 1-2 asiakaskohteessamme työvuorolistan mukaisesti. Töitä on tarjolla niin aamuisin kuin iltaisin, viikonloppuna ja arkisin. Kerro meille mikä sinulle sopisi parhaiten. Töitä tehdään kerralla noin 4 tuntia ja työpäiviä voi halutessaan tehdä useamman viikkoon. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ISS Palveluiden 8000 ammattilaisen joukossa.

Etsimme tiimiimme henkilöitä, jotka sitoutuvat ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluavat työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä vain asenne ratkaisee. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja omaa autoa kohteisiin kulkemista varten.

Lähetä hakemuksesi www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 13.12.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -