(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Turkuun ja lähikuntiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Etsitkö lisäansiota tai töitä esimerkiksi opintojen ohelle? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA tiimiimme Turkuun sekä Turun lähikuntiin Naantaliin, Raisioon, Kaarinaan ja Lietoon


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat  ylläpitosiivouksesta eri asiakaskohteissamme, esimerkiksi myymälä- ja toimistoympäristöissä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin aamuisin kello 6 alkaen tai iltaisin ennen kello 21 tai viikonloppuaamuisin. Turun kohteet ovat aamupainoitteisia, muissa kaupungeissa osa-aikatöitä on muihinkin aikoihin. Voit mainita hakemuksessa millaisesta työstä olet eniten kiinnostunut. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 3-15 tuntia viikossa.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön katsomme eduksi, sillä kohteet sijaitsevat laajalla alueella.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.10.2019. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -