Osa-aikaisia siivoojia teollisuusympäristöön
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Haemme nyt reippaita SIIVOOJIA tiimiimme Naantaliin!


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työtä tehdään arkisin vaihtelevasti aamuvuoroissa klo 6:00-17:00 välillä sekä iltavuoroissa klo 14:00-20:00 välillä. Työsuhde on osa-aikainen (4-30h/viikko) ja vakituinen. Kohteeseen ei kulje julkisia kulkuneuvoja, joten sinulla tulisi olla oman auton tai muun kulkuneuvon käyttömahdollisuus.


MIKSI ISS?


Meillä pääset työskentelemään turvallisessa ja kannustavassa työympäristössä. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meillä voit olla oma itsesi. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla modernit ja ergonomiset työskentelyvälineet. ISS Palveluilla saat myös monipuolisia kehitysmahdollisuuksia oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan.


MITÄ TOIVOMME SINULTA?


  • aiempaa kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutusta, jotka luemme eduksi
  • huolellisuutta ja tarkkaa silmää työn laadun suhteen
  • asiakaslähtöistä asennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa


Me, ISS Suomi,
olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae mukaan innokkaaseen tiimiimme viimeistään 26.10.2021. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot