(Poistunut julkaisusta)

osa-aikaisia siivoojia Technopolikseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Etsitkö osa-aikaista työtä opiskelun rinnalle? Meillä on paikka kahdelle aamuvirkulle osa-aikaiselle työntekijälle Oulussa.

Etsimme tiimiimme siivoojia  osa-aikaisiin  toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Työ on ylläpitosiivousta Technopolis kohteissa, klo 05-10 välillä. Tunteja kertyy 15-25h/viikko.

Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot, mutta nämä eivät ole välttämättömiä, sillä saat hyvän perehdytyksen työhösi. Toivomme, että sinulta löytyy luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 21.1.2019 saakka.ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

– ISS on savuton työpaikka –