(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia tavarataloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettuja SIIVOOJIA Helsingin keskustaan.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta arkisin ja lauantaisin. Työtä on tarjolla sopimuksista riippuen viikossa n. 3-20h ja työtä tehdään varhaisaamu tai myöhäisilta vuoroissa klo 06.00-01.00 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.


Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta siivousalan työtehtävistä, sekä työturvallisuuskorttia. Tulet tarvitsemaaan myös hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä suomen- ja englannin kielen taitoa. Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, tiimityöskentely taitoja ja työtä pelkäämätöntä asennetta.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 2.9.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -