Osa-aikaisia siivoojia, Sipoo
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme kahdella osa-aikaisella siivoojalla Sipoon alueen kohteissamme!


Tehtävänkuvat

Päiväkohteessa työskentelevä siivooja toimii kohteen monipuolisten siivoustehtävien lisäksi ruokahuoltopalveluiden parissa, joten kokemus siivoustyöstä sekä ravintola-alan tehtävistä luetaan kohdallasi eduksi. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7:00-13:00 väliselle ajalle ja työaika on 30 h / viikko. Palkkaus tehtävissä on kiinteistöpalvelualan TES palkkaryhmä 3.

Iltakohteessa työskentelevä siivooja toimii kohteen monipuolisten siivoustehtävien parissa. Työaika tehtävissä on 27 h / viikossa ja sijoittuu arkipäiville klo 14:30-20:00 väliselle ajalle. Palkkaus tehtävissä on kiinteistöpalvelualan TES palkkaryhmä 2.


 Töiden aloitus

Päiväkohteessa työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Iltakohteessa työt alkavat 1.1.2022 alkaen.

Suoritamme haastatteluja jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Lue lisää meillä työskentelystä työntekijöidemme kertomana: www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).


RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529574
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Sipoo, Uusimaa