(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Seinäjoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Etsitkö töitä siivoustehtävien parissa? Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? 


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA SEINÄJOELLE.


Tehtävässä toimit ylläpitosiivouksen ja peruspesujen parissa eri asiakaskohteissamme Seinäjoen alueella. Töitä tehdään joustavasti ilta-aikoina joko keikkaluontoisesti tai osa-aikaisesti vakituisilla tunneilla 1-4h illassa. Työsuhteet on vakituisia ja osa-aikaisia, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi puhdistuspalvelualan opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle.


Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta enemmän halua oppia ja ennakkoluulotonta asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja aurinkoista palveluasennetta.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.9.2019


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -