(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Raumalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Aikainen moppi roskat nappaa… Ja siksi etsimme kahta aamuvirkkua siivoojaa Raumalle! Mikäli kaipaat aamupainotteista lisätyötä arkipäiville, voisi tämä työ sopia sinulle kuin nakutettu. Tule mukaan osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä!

 

Tässä työssä pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta käsi- ja yhdistelmäkonemenetelmin, ja vastaat myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Etsimme kahta osa-aikaista siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkiaamuisin maanantaista perjantaihin.

 

Tarjolla on kaksi vuoroa:

  • Vuoro klo 5.30-8.30 sisältää kouluparakin siivousta. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa ja siivouskokemusta on hyvä olla vähintään vuosi. Palkkaluokat Kipa TES 2 ja 3.
  • Vuoro klo 7.00-10.30 sisältää myymäläsiivousta. Siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Palkkaluokka Kipa TES 2.

Lisäksi odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Itseohjautuneisuus on valttikorttisi tässä tehtävässä!

 

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen työn osana hyvää työporukkaa
  • kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön
  • mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi
  • ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa ja kerro meille lisää itsestäsi. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.