Osa-aikaisia siivoojia Paimioon!
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Etsitkö vakaata työtä ja motivoidutko työssäsi, kun näet oman työn jäljen ja puhtaat pinnat? Onko sinulla alan tutkinto tai aikaisempaa työkokemusta puhtaanapidon tehtävistä? Hienoa! Jatka vain lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä ja motivoituneita SIIVOOJIA Paimioon. Työ vakituinen ja osa-aikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 6 alkaen tai iltavuorossa klo 16 alkaen. Tuntimäärät ovat sovittavissa työntekijän toiveiden mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluvat yleisten tai julkisten tilojen ylläpitosiivousta kohteen mukaan. Kohteitasi voivat olla esimerkiksi päiväkodit, koulut, vanhainkodit, terveydenhuollon kohteet sekä toimistot. 

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme, että sinulta löytyy alan tutkinto tai aikaisempaa siivousalan työkokemusta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työkohteiden vuoksi tehtävään valituiden henkilöiden on osoitettava lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote.

Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtäviin, hyvät työvälineet, yksityisen työterveyshuollon sekä Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Helmikuussa 2021 tekemämme työntekijätyytyväisyyskyselyn mukaan 93% työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana - meillä siis tutkitusti viihdytään! Tehtävässä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot