Osa-aikaisia siivoojia Ouluun Osuuskauppa Arinan kohteisiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2021

Toimintamme kasvaessa Pohjois-Suomessa etsimme nyt iloiseen ja tekeväiseen porukkaamme Ouluun Osuuskauppa Arinan kohteisiin

OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Haemme tähtiasenteellista tiimiä muun muassa Kauppakeskus Valkeaan sekä Zeppelinin ja Linnamaan Prismoihin. Lisäksi etsimme tehokasta siivouksen autotiimiä, joka kiertää kohteita työparina Oulun talousalueella. 

Tuntisopimukset vaihtelevat 5- 30 viikkotunnin välillä, joten meiltä löytyy varmasti sinulle sopivat tunnit myös vaikkapa opintojen oheen. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville aamu-, ja ilta- ja yövuoroon. Työt alkavat Arinan kohteissa 1.7.  Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.


Työ on monipuolista ylläpito – ja perussiivoustyötä. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. 

Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus on eduksesi, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja Coorin toimintatapoihin. 

Miten haet tätä työpaikkaa

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, me odottelemme jo hakemustasi ja lähetäthän sen meille viimeistään 25.6. mennessä.

Valitsethan hakulomakkeella mikä kohde kiinnostaisi sinua, tai kiinnostaako sinua esimerkiksi liikkuvampi työ osana autopartiota. 

Lisätietoja sinulle antaa mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com. 

 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot