(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Naantaliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Etsitkö osa-aikaista siivoustyötä yhdestä kohteesta?


Haemme nyt Naantaliin osa-aikaisia siivoojia.


Saat vastuullesi asiakaskohteemme siivouksen työvuorolistan mukaisesti. Töitä on tarjolla noin 4h päivässä yhteensä 20h viikossa. Voit halutessasi tehdä töitä myös viikonloppuisin ja saat itse päättää sopivatko sinulle paremmin aamu- vai iltapäivävuorot. Työsuhde on määräaikainen 30.6.2021 loppuun. Jatko tämän jälkeen on mahdollista.


Etsimme tiimiimme henkilöitä, jotka sitoutuvat ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluavat työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. Saat kattavan perehdytyksen työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja omaa autoa kohteeseen kulkemista varten. Sinulla tulisi lisäksi olla hygieniapassi ja työturvallisuuskortti suoritettuina.


Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.


Lähetä hakemuksesi www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 24.1.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -