(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Naantaliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Etsitkö mahdollisuutta lisäansioihin ennen kesän alkua?

Etsimme Naantaliin reippaita siivoojia osa-aikatyöhön niin aamu- kuin iltapäiväpainotteisiin vuoroihin.

Saat vastuullesi asiakaskohteemme siivouksen työvuorolistan mukaisesti. Töitä on tarjolla noin 4 tunnin pätkissä niin aamuisin kuin iltapäivisin, viikonloppuna ja arkisin. Työpäiviä voi halutessaan tehdä useamman viikkoon. Kerro meille mikä sinulle sopisi parhaiten. Työsuhde on määräaikainen toukokuun loppuun. Jatko tämän jälkeen on mahdollista.

Etsimme tiimiimme henkilöitä, jotka sitoutuvat ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluavat työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä vain asenne ratkaisee. Saat kattavan perehdytyksen työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja omaa autoa kohteeseen kulkemista varten. Sinulla tulisi lisäksi olla hygieniapassi ja työturvallisuuskortti suoritettuina.

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 8.4.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -