Osa-aikaisia siivoojia Naantaliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Onko tekemisen puutetta tai taskurahoissa vajausta? Haluaisitko työpaikan, jossa saat sopivasti vastuuta omasta tekemisestäsi? Annamme sinulle vapautta ja valtuudet ratkaista itsenäisesti arjen pieniä pulmia.  

Tuu meil,
etsimme Naantaliin siivoojia osa-aikatyöhön.

Osa-aikaisena saat vastuullesi tietyn asiakaskohteemme työvuorolistan mukaisesti. Töitä on tarjolla pääasissa aamuisin kello 6-10 välisenä aikana, mutta lisätunteja voi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin muissa kohteissamme esimerkiksi Turun keskustassa.


Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ISS Palveluiden 8000 ammattilaisen joukossa.Etsimme tiimiimme henkilöitä, jotka sitoutuvat ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluavat työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä vain asenne ratkaisee. Oma auto helpottaa kohteisiin kulkemista, mutta pelkällä ajokortillakin pärjää.

Lähetä hakemuksesi www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 10.11.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1301687
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 10.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lieto, Naantali