Osa-aikaisia siivoojia myymäläsiivoukseen
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Jyväskylän yksikkömme laajentaa toimintaansa, jonka johdosta haemme nyt osa-aikaisia siivoojia myymäläsiivoukseen Keuruulle, Petäjävedelle sekä Multialle. Osassa kohteita on aamusiivous, osassa iltasiivous. Sopii myös opiskelijoille koulun oheen. 

Palkka on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Ilta- sekä muut lisät maksetaan myös TES:n mukaan.

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Tarja Niskanen WhatsApp/puh. 044 467 1997 tai tarja.niskanen@rtkpalvelu.fi. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1518710
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tarja Niskanen (tarja.niskanen (a) rtkpalvelu.fi)
  • Puhelin: 0444671997
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi