(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia myymälään, Kangasala, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle vakituista osa-aikaisia siivoojia myymälään Kangasalle. 

Kyseessä on vakituinen ja osa-aikainen työsuhde, jossa työtä tehdään aina samoissa vuoroissa myymälätiloissa Kangasalla. Työt alkavat mahdollisimman pian. 

Työvuorot kohteessa ovat:

lauantaisin klo 5:00-13:00 JA klo 14:30-22:30,

sunnuntaisin klo 6:00-10:30 JA klo 20:30-22:30.

Ilmoitathan selvästi hakemuksessasi työvuorot, joista olet kiinnostunut. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä 2: 10,88€/h). 

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, asiakaspalveluasennetta, riittävää suomen kielen taitoa sekä ripeää ja motivoitunutta työotetta. Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.  

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Sofia Rosvall, p. 050 381 1000.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.