Osa-aikaisia siivoojia Lappeenrantaan
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Lappeenrantaan

SIIVOOJIA
 
Mitä tarjoamme sinulle?

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (30h/viikko). Työvuorot ovat arkisin alkaen kello 5.30. Kohteessa ei työskennellä yksin, vaan pääset osaksi isompaa, iloista ja tekevää porukkaa. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. 

Toivomme, että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian.
 
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja oppilaitosympäristössä. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. 

Kohteeseen ei kulje aamuisin julkista liikennettä, joten oma auto on välttämätön.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta, ja kokemuksesi kautta tiedät kuinka puhdistaa ja huoltaa erilaisia pintoja. Eduksesi katsomme yhdistelmäkoneen käyttötaidon. Kun pääset jyvälle asioista, työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa tarvittaessa apua. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä. 
  
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   
   
Kiinnostuitko?   

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 4.10. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marja-Liisa Muhli arkisin 9-15 p. 050 470 2457.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.
  
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot