Osa-aikaisia siivoojia Kuusamoon
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille  

   

SIIVOOJAKSI KUUSAMOON! 

   

Pesti on osa-aikainen, missä työtunteja on mahdollista kerryttää eri kohteistamme. Työvuorot asettuvat aamusta iltamyöhään klo 6.00-00.00 välille, maanantaista lauantaihin. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi eli kerrothan siis hakemuksessasi, millaisissa vuoroissa Sinä olisit valmis työskentelemään! Tässä tehtävässä pääset olemaan osa työyhteisöä, jossa ylläpidetään eri myymäläkohteiden siisteyttä iloisella asenteella asiakkaat huomioiden. 

   

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Arvostamme positiivista palveluasennetta, eli hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!  Aikaisempi työkokemus, hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat.

 

Kannustamme ja tuemme sinua mieluusti kouluttautumaan oppisopimuskoulutuksella työn ohessa eli ei hätää, mikäli aikaisempaa taustaa siivousalalta ei vielä ole!

   

 Saat meiltä:  

-Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  

-Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.  

-Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.  

-Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan.  

   

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön liittyen, lisätietoja antaa mielellään Palvelumestari Anne Määttä arkisin klo 8.00-16.00 numerosta: +358503853632.

   

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot