(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kuusamoon
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Nyt on huippu tilaisuus liittyä osaksi meidän ketterää kiertotalousfirmaamme, nimittäin meillä olisi tarjolla työtä mielenkiintoisessa ympäristössä, jossa asiakkaiden viihtyvyys on ensiluokkaisen tärkeää. Haluaisitko sinä olla osa tätä merkityksellistä työtä? Tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuusamoon. Haemme siivoojia vastaamaan asiakaskohteidemme tilojen ylläpitosiivouksista, joissa olet avainasemassa luomassa entistäkin parempaa asiakaskokemusta. Työt tapahtuvat sosiaali- ja terveyshuollon tiloissa sekä myymälä- ja majoitustiloissa. Kohteet sijaitsevat keskustan ja Rukan alueella. Työpanostasi tarvitsemme vaihtelevasti ma-su klo 6:00 ja 23:00 välillä ja työtunteja on tarjolla n. 15-25 h /vko.

 

Arvostamme hakijassa ennen kaikkea aktiivista työotetta ja hyvää työmoraalia. Asiakkaita ilahduttava hymy ja palveluasenne ovat valttikorttejasi: kyky kohdata asiakkaita päivittäin positiivisella ja ammattimaisella otteella ovat tämän työn keskeiset ydinedellytykset.  Katsomme eduksi puhtauspalvelualan tutkinnon, sillä osassa kohteissa se on pakollinen. Hyvä siivoussilmä ja ote mopista ei siis olisi pahitteeksi, mutta meille tärkeintä on kuitenkin rohkea asenteesi ja motivaatiosi hyvän työn tekemiseen!

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja laajaan työterveyshuoltoon.

 

Kolahtiko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

Vai jäikö jokin mietityttämään? Käy tutustumassa siivoustyöhön L&T:llä lisää täältä. Voit myös rohkeasti esittää kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi (muistathan laittaa sähköpostiisi työpaikan viisi numeroisen tunnuksen, joka löytyy työpaikkailmoituksesta). Emme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.