(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020
Haemme itsenäisestä työstä motivoituneita OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme KUOPION SEUDULLE.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta koulu- ja vapaa-ajan ympäristöissä. Työaika sijoittuu arkipäiville ja viikonlopuille klo 05.00-21.00 välille. Työ on mahdollista räätälöidä aamu- tai iltavuoroiksi. Mahdollisuus myös lisätunteihin yhdistellen useampia kohteita, jolloin tunteja voi kerryttää kokoaikaisestikin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 4-7,5h tuntia päivässä ja 20-37,5h tuntia viikossa.

Työssä menestyäksesi edellytämme että sinulla on jo aiempaa kokemusta siivousalalta ja/tai alalle soveltuva koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuus auttavat sinua kohteiden välillä joustavasti liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.8.2020. Työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -