(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kuopioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet!

 

Etsimme nyt kahta uutta iloista ja reipasta

 

SIIVOOJAA

 

Kuopion alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä siivoat päivän aikana erilaisia tiloja, joten et varmasti tule tylsistymään! Tiloja on aina sosiaalitiloista halleihin, pukuhuoneisiin ja toimistoihin! Töitä on tarjolla arkisin sekä aamu- että iltavuorossa. Aamuvuoro alkaa klo 6:30 ja iltavuoro puolestaan 15:30. Viikossa työtunteja kertyy noin 15 tuntia. Alueella on kuitenkin mahdollista saada lisätunteja, mikäli motivaatiota ja innostusta riittää!

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner