(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kuopioon, Siilinjärvelle ja Nilsiään
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Vahvistamme Kuopion  yksikköämme


Haemme nyt


OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA KUOPIOON, SIILINJÄRVELLE JA NILSIÄÄN


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista, mahdollisuus myös kokopäivä työhön. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä, voit myös kouluttautua työn ohessa.  

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Pirjo Markkanen puh. 044 521 8570.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä aloitamme työhaastattelut välittömästi, kuitenkin viimeistään 31.1.2021.  Avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.