Osa-aikaisia siivoojia Kuopion IKEA-tavarataloon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopion IKEA- tavarataloon iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä
 
SIIVOOJIA 
 
Vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin (vähintään 17,50h/viikko).  Työvuorosi ovat iltaisin kello 19.45 – 22.45 ja sijoittuvat kaikille viikonpäiville. Tämä homma sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai sinulle, jolle osa-aikainen työ käy muuten hyvin elämäntilanteeseesi. 
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden siivoamalla tavaratalon kaikkia tiloja, mukaan lukien keittiöt. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ei kulu huonoilla välineillä tuhraamiseen. Kun olet päässyt jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina tarvittaessa apua. 
 
Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta tai alan koulutusta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja avulias tiimipelaaja. Odotamme, että sinulla on hyvä suomen kielen taito ja kaikki muu kielitaito on eduksesi.
    
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Odotamme jo innolla uusia työkavereitamme ja luemme hakemuksia hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 25.8.
    
Heräsikö sinulle kysymyksiä? Lisätietoja tästä kivasta pestistä antaa arkisin kello 12-14 Kirsi Venehsalo, 0403014015. 

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1288222
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio