Osa - aikaisia siivoojia koulukohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Pidätkö fyysisestä työstä?


Etsimme reippaita ja motivoituneita Siivoojia osa - aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat koulukohteen ylläpitosiivouksesta Kuopiossa. Työ on osa - aikainen ja töitä voi tehdä joko arkiaamuisin klo 6 – 10 tai iltapäivisin klo 15 - 19. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tehtävissä menestyäksesi sinun tulee olla järjestelmällinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa, oikea asenne sekä kyky ottaa vastuu omasta työstäsi. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet nopea oppimaan, et hätkähdä pienestä ja pidät haasteista. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.10.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1299882
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio