(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kotkan seudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme reippaita OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme KOTKAAN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous asiakaskohteissamme. Asiakaskohteemme ovat monipuolisesti erilaisia ympäristöjä ja tässä tehtävässä pääset liikkumaan työn mukana. Työaika sijoittuvat arkipäiviin klo 5 – 18 välille. Työtä on tarjolla 2 -5h/päivässä ja n. 15 - 20h/ viikossa. Työsuhde on määräaikainen 31.5.20 asti mutta jatko on mahdollinen. Kohteet sijaitsevat Kotka/ Karhula alueella ja siksi B – ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät, jotta pääset liikkumaan joustavasti kohteiden välillä.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi alan koulutuksen sekä kerrytetyn työkokemuksen.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 23.2.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -