Osa-aikaisia siivoojia Kempeleeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö työtä esimerkiksi opintojen oheen, tai sinulle sopisi muuten osa-aikainen työ elämäntilanteeseesi. Haemme nyt Kempeleeseen päiväkotiin
 
SIIVOOJIA
 
Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työn 6h/viikko. Työvuorot ovat vaihdellen arki iltaisin kello 17-18.15 tai viikonloppuisin 10.45-12.30. Toivomme, että olet valmis ajoittain myös tuuraamaan ja tekemään esimerkiksi lomasijaistuksia Kempele - Liminka alueella. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Työtehtäväsi ja mitä odotamme sinulta?
Työpäiviisi kuuluu koulukohteen ylläpitosiivouksen ja ateriahuollon tehtäviä. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, hygieniapassia  ja tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla nuhteeton tausta.
 
Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo hakemustasi ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 22.9.2020.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot