(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kempeleeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö työtä esimerkiksi opintojen oheen, tai sinulle sopisi muuten osa-aikainen työ elämäntilanteeseesi. Haemme nyt Kempeleeseen päiväkotiin   SIIVOOJIA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työn 6h/viikko. Työvuorot ovat vaihdellen arki iltaisin kello 17-18.15 tai viikonloppuisin 10.45-12.30. Toivomme, että olet valmis ajoittain myös tuuraamaan ja tekemään esimerkiksi lomasijaistuksia Kempele - Liminka alueella. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Työtehtäväsi ja mitä odotamme sinulta?
Työpäiviisi kuuluu koulukohteen ylläpitosiivouksen ja ateriahuollon tehtäviä. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, hygieniapassia  ja tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo hakemustasi ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy 16.8.   Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).