(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kemijärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
Etsitkö töitä siivoustyön parista ja viihdyt itsenäisessä työssä? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla?


Haemme nyt osa-aikaisia SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Kemijärvelle!


Työtehtävissäsi vastaat tilojen puhtaanapidosta eri kohteissa. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään vaihtelevasti aamu –ja iltavuoroissa klo 05:00-20:00 välillä arkisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä on myös mahdollista työskennellä iltapainotteisesti esimerkiksi päiväopintojen takia. Tarkempi viikkotuntimäärä tarkentuu haun edetessä. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suuri etu. 


Mikäli olet oma-aloitteinen, tarkka ja tunnollinen, tämä työ voi olla sinua varten! Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme, mutta tehtävässä menestymisen kannalta luemme eduksi, jos sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja toivomme, että suomen kielen taitosi on sujuvaa, sillä kohteissa palvellaan asiakkaita suomen kielellä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 6.12.2020 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -