(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kemiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Etsimme innokkaita Siivoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen Kemiin.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivous Kemin alueella. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin 6 – 22 välille, satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia. Työtä on tarjolla 20 - 37,5 tuntia viikossa.


Tehtävässä menestyäksesi Sinulla tulee olla työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Eduksi katsomme siivousalan koulutuksen sekä työkokemuksen. Sinulla on oikea asenne, halu tehdä töitä ja kasvaa alan ammattilaiseksi.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä EA1 kortti ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK-taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.3.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –