Osa-aikaisia siivoojia Kauhavalle
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Me L&T:llä pidämme huolta katoista ja lattioista sekä ihmisistä niiden välillä. Tule siis meille tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa myös arkiliikunta hoituu kuin itsestään! Nyt on haussa

 

SIIVOOJA KAUHAVALLE

 

Olisitko Sinä meidän uusi vahvistuksemme hotelli- ja myymäläsiivoukseen? Voit olla siivousalan valmiiksi kirkas tähti tai sellaiseksi haluava!

 

Tässä työssä pääset huolehtimaan hotellikohteemme puhtaanapidosta ja asiakkaiden viihtyvyydestä. Tämän lisäksi vaihtelua työhön tuo toinen kohde, jossa huolehdit myymälätiloista ja henkilökunnan sosiaalitiloista. Tämän päivän siivooja onkin moniosaaja, jolla pysyy hyppysissä niin moppi, yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta. Kohteissa työskennellään maanantain ja lauantain välillä, töitä kertyy viikossa noin 25h tai enemmän tilanteen mukaan. Työvuorot ovat 3,5 - 7,5h mittaisia.  Tämän lisäksi kaipaamme näihin samoihin kohteisiin tuuraajaa vähintään yhdelle päivälle viikosta. 

 

Haussa on erityisesti henkilö, jolta löytyy iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne. Viihdyt aktiivisessa ja liikkuvassa työssä sekä tartut rohkeasti toimeen kuin toimeen. Tehtävässä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan tutkintoa, perehdytämme Sinut tehtäviin!

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella.

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

Kysymyksiä tehtävään tai rekrytointiin liittyen voit esittää meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana lisää nettisivuiltamme:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot