(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Kastellin monitoimitaloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Oletko opiskelija joka etsii töitä opiskelujen ohelle?

Tässä sinulle tilaisuus nyt, kun etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia SIIVOOJIA viikonloppu- ja iltatöihin Kastellin monitoimitaloon.


ISS Palvelut vastaa Kastellin monitoimitalon siivous- ja ruokailupalvelusta. Työtehtäviisi kuuluu oppilaitoksen, yleisten tilojen ja liikuntatilojen ylläpitosiivousta. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu hyvin vaihtelevasti ison talon tapahtumista riippuen.


Arkisin työ on pääsääntöisesti iltatyötä ja viikonloppuna työaika vaihtelee 6.00- 1.00 välillä.


 Toivomme sinulta löytyvän aurinkoisen palveluasenteen  lisäksi innokkuutta ja halua oppia uusia asioita.


Arvostamme alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta, mutta perehdytämme tietysti tehtävään. Hygieniapassi katsotaan eduksi, koska silloin voit tarvittaessa osallistua myös astianhuoltotehtäviin. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvaselvitys ja valitun tulee esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn.


Tule töihin mukavaan tiimimme!


Täytä sähköinen hakemuksesi  5.9.2018 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Liitäthän hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -