(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme nyt kokemusta omaavia SIIVOOJAA OSA- AIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN asiakaskohteisiimme JYVÄSKYLÄÄN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Haemme tekijöitä ylläpitosiivoukseen palvelutalo kohteisiin Kinkomaalle ja Kortepohjaan. Kinkomaalla työajat ovat ma, ke ja pe klo 7.30 – 15.30. Kortepohjassa työajat ovat ma- pe 10 – 13. Lisätunteja on mahdollista saada muista kohteista. Työsuhde on vakituinen ja työhön pääset tarttumaan vaikka heti.


Tähän tehtävään sinulta tulee löytyä siivouskokemusta vähintään vuoden ajalta. Katsomme eduksesi alalle soveltuvan koulutuksen. Mikäli sinulla ei vielä ole alan koulutusta, tehtävässä on mahdollisuus suorittaa perus- tai ammattitutkinto oppisopimuksella tekemällä töitä ja kannustamme tähän myös työnantajana. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Tehtävässä toimimiseen tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Kannustamme työnantajana kouluttautumaan alan ammattilaiseksi, josta voit käydä lukemassa lisää täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/toissa-oppii-paljon-enemman-kuin-koulun-penkilla. ISS Palveluilla kiinnitämme huomiota henkilökohtaisiin urapolkuihin ymmärtämällä myös erilaisia elämäntilanteita ja kannustamme talon sisäiseen liikkuvuuteen. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 1.11.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään!


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -