Osa-aikaisia siivoojia iltavuoroihin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Kiinnostaako sinua pidempikestoiset puhtaanapitoalan tehtävät? Etsitkö töitä opintojen tai toisen työn ohelle? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJIA asiakkaallemme Jämsän alueelle.

Siivoojana vastaat myymäläkohteiden puhtaanapidosta. Työtä tehdään arkisin ja lauantaisin n. 4-5 tuntia alkaen klo 17.00. Vuoroja suunnitellaan ja jaetaan työntekijöiden tilanteiden mukaisesti. Työtä on tarjolla toistaiseksi. Työt alkavat heinäkuussa perehdytyksellä ja vakituisemmin heti syyskuun alusta. Perehdytyksessä käydään läpi mm. työssä käytettävät koneet ja laitteet. 

Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan tes. 

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kieltä. 

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot