(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä niitä on tarjolla! Etsimme 

OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA

Helsingin alueelle. Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme ympäri Helsinkiä toimistoista myymälöihin ja kouluista tehdastiloihin. Tarjoamme työtä osa-aikaisesti niin aamu-, päivä-, ilta-, yö- kuin viikonloppuvuoroissakin. Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin toiveistasi työskentelyajan ja -paikan suhteen. 

Huolehdit asiakasyrityksemme tilojen siisteydestä ja tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.