(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Etsitkö lisätienestiä iltojesi ratoksi? Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ? Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt 

 

SIIVOOJIA 

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Espooseen Espoonlahden alueelle. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta käsi- ja konemenetelmin. Kohteet ovat päiväkoteja, kouluja ja uimahalli. Kohteissa työskennellään maanantaista perjantaihin ja työaika riippuu työkohteista. Voit vaikuttaa aikoihin ja kohteisiin itse. Viikkotunteja kertyy noin 20-25, ja päiväsaldo tuntien suhteen on max 5. Päiväkotisiivouksessa vuoro alkaa klo 16, kouluissa klo 14 ja uimahallissa myös klo 14. Tässä on sinulle mainio paikka tienata lisätuloja! 

 

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Itseohjautuneisuus on valttikorttisi tässä tehtävässä! Toivomme, että sinulta löytyisi ajokortti, ja että pystyisit kommunikoimaan asiakkaiden kanssa suomen kielellä.

 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Olet enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.