(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Etsimme työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä!


Etsimme nyt ahkeria ja oma-aloitteisia SIIVOOJIA elintarviketeollisuuden kohteeseen Vantaalle.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme tuotantotilojen siivouksesta käsi- ja konemenetelmin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa kello 06-20 välillä arkisin ja lauantaisin. Työtunteja on tarjolla noin 37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Oikeanlainen asenne on aikaisempaa siivousalan työkokemusta tärkeämpää, me perehdytämme sinut tehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Katsomme eduksi työturvallisuuskortin ja hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.8.2018.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.