(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia aamuvuoroon Joensuuhun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Joensuuhun reippaita
 
SIIVOOJIA
 
Työsuhde on vakituinen sekä osa-aikainen (17,5h/viikko) arkityö ja työvuorosi ovat aina kello 6- 9.30.Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Kohteeseen pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä.
 
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja luokkatilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Pääset osaksi isompaa tiimiä, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kun pääset jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina apua.    
  
Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä alan koulutus esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto, hyvä suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 18.12.  mennessä hakulomakkeella.   Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään palvelupäällikkö Hanna Mönkkönen p. 040 301 4002. Hannan tavoitat parhaiten arkisin kello 13-16.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).